Produse
Informatii

Termeni si conditii

Termeni și Condiții

 

         Folosirea magazinului nostru prin comandarea online a produselor disponibile, implică acceptarea următorilor termeni și condiții. Pentru folosirea in cele mai bune condiții a magazinului on-line, va  recomandam înainte citirea cu atenție a "Termenilor și Condițiilor " descrise mai jos.

          Prețurile afișate pe site conțin TVA și reprezintă prețul per bucata.

          Comanda minimă acceptată pe site este de 10.00 RON cu TVA.

           Ne rezervăm dreptul ca în cazul  comenzilor ce impun conditii speciale (cantitati mari, volume uriase, livrare programata) să cerem plata în avans integral.

 

             Imaginile produselor din magazinul online sunt cu titlu de prezentare. 

             Garantam (in proportie de 95%) ca toate pozele de pe site sunt conforme cu realitatea, dar există posibilitatea ca acestea să difere de produsul livrat, datorită schimbarilor de ambalaj  sau a promotiilor existente.O prima garantie in acest sens este ca odata devenit membru inregistrat al magazinului nostrum, veti fi anuntat prin comunicari administrative despre schimbarile de acest fel survenite, in timp real.

         Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Dumneavoastra veti alege  daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

            Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o notificare prealabilă. 

 

 

 

 

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Puteti deveni clientii  nostri(sa plasati comenzi) doar daca ati   implinit 18 ani. Legea interzice emiterea de facturi fiscale catre minori. Minorii sunt bine veniti doar in vizita, pana la majorat.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

Obligatiile dumneavoastra dupa inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, de la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 

 

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre noi in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Copyright

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea Germino SA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

  

Garantii

Magazinul nostru online respectă garanția legală privind conformitatea produselor conform legii 449/2003 pentru produsele din oferta noastra care se supun acestei legi. 
Vanzatorul garanteaza ca produsele comercializate pot fi utilizate in Romania si nu contravin in nici un fel legislatiei europene in vigoare.
Vanzatorul il garanteaza pe cumparator contra viciilor aparente şi ascunse ale marfurilor la vanzare si a viciilor aparute pe perioada si in conditiile prevazute in certificatul de garantie.
Vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele au fost folosite sau depozitate in mod necorespuzator sau au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost create.

 

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii vizitati sectiunea Livrare si Returnare.

 

Dispute si Conflicte

Adresa de e-mail la care oricine poate raporta eventuala încălcare a dreptului de autor este contact@germinomag.ro .

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între noi si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti. 

spacer
Website detinut de Germino S.A., CIF: RO2696554, Reg.Com: J34/144/1991

germinomag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.