Produse
Informatii

Regulament Promotie

Campanie promotionala pentru clientii online germinomag


S.C. GERMINO S.A. - Regulament general al campaniei

Articolul 1.Organizatorul campaniilor

Art.1.1. Campania promotionala, este organizata de SC Germino SA cu sediul social in localitatea Alexandria, str. Ion Creanga, nr. 1, jud Teleorman, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Teleorman sub nr. J34/144/1991 cod unic de inregistrare RO2696554.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campania promotionala se desfasoara in perioada 27 noiembrie 2017 si 10 decembrie 2017 , doar pe site-ul germinomag.ro.

Art.2.2. Perioada de acordare a produselor aflate in promotie este mentionata la sectiunea Regulament promotii.

Articolul 3. Produse participante in campanie

Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta anumite produsele nominalizate si comercializate pe site-ul germinomag.ro, produse prezentate la inceputul fiecarei promotii pe site la rubrica promotii.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare al campaniilor promotionale

Art.5.1. Modul de desfasurare al fiecarei campanii promotionale va fi descris la inceputul fiecarei promotii pe site in sectiunea Regulament promotii.

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare al unui produs participant in campanie, se vor aplica prevederile descrise in Termeni si conditii.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

6.1. Persoanele fizice pot beneficia o singura data de campania promotionala in derulare.

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in Termeni si Livrarea comenzilor.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

Articolul 8. Taxe si impozite

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Articolul 9. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

Articolul 11. Regulamentul campaniilor promotionale

Regulamentul campaniilor promotionale este afisat si disponibil pe site-ul germinomag.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.

Regulamentul campaniei promotionale "1+1 GRATUIT"


Campania promotionala pentru clientii societatii comerciale S.C. GERMINO S.A.

Perioada campaniei: 27 noiembrie 2017 — 10 decembrie 2017.

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania "1+1Gratuit ", este organizata de catre de SC Germino SA cu sediul social in localitatea Alexandria, str. Ion Creanga, nr. 1, jud Teleorman, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Teleorman sub nr. J34/144/1991 cod unic de inregistrare RO2696554.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participant. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.


Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea Campania "1+1 Gratuit"
Art.2.2. Campania promotionala se desfasoara in perioada: 27 noiembrie 2017 — 10 decembrie 2017.

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniei il reprezinta produsele comercializate de catre SC Germino SA prezentate in Anexa.
Art. 3.2. Promotia se acorda tuturor produselor aflate in promotie in functie de disponibilitatea stocului conform strategiei de marketing a societatii organizatoare.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul sau rezidenta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare al campaniei promotionale

Art.5.1. Clientul poate opta sa cumpere produse SC Germino SA aflate sau nu in campanie. SC Germino SA va pune la dispozitie tuturor clientilor atat produsele aflate in promotia cu titlul de "1+1 Gratuit", cat si cele vandute in mod normal.

Articolul 6. Modalitate de identificare si cumparare

Art. 6.1. Persoanele fizice pot primi o singura cutie gratis pentru fiecare comanda diferita; mai exact vor primi doar o cutie mica si/sau una mare la comanda , indiferent de numarul cutiilor comandate.

Articolul 7. Limitarea raspunderii


Art. 7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara campania.

Articolul 8. Litigii

Art. 8.1. Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila. In situatia in care acestea nu pot fi solutionate amiabil, competenta solutionarii apartine instantelor de drept comun din Alexandria.

Articolul 9. Intreruperea campaniei promotionale

Art. 9.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a clientilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare .

Articolul 10. Regulamentul campaniei promotionale

Art. 10.1. Regulamentul campaniei promotionale este afisat pe site-ul germinomag.ro pe toata perioada de desfasurare a campaniei.
Art. 10.2. Orice contestatie avand ca obiect campania promotionala "1+1 Gratuit" poate fi depusa la adresa: str. Ion Creanga, nr.1, Alexandria, Teleorman sau trimisa la adresa de e-mail contact@germinomag.ro.

spacer
Website detinut de Germino S.A., CIF: RO2696554, Reg.Com: J34/144/1991

germinomag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.